Scroll to top
Partner grada budućnosti
Share
schreder

Gradeko & Schréder

Schréder je tvrtka koja proizvodi rasvjetne sustave osnovana 1907. godine u Liègeu (Belgija). Godine 1951. Schréder se pozicionirao u Francuskoj pod imenom Comatelec. Tijekom druge polovice 20. stoljeća Schréder se profilirao u Europi, a zatim i u svijetu. Tvrtka je danas prisutna na tržištu javne rasvjete na 5 kontinenata (Europa, Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Azija i Australija). Kao vodeći proizvođač rješenja za vanjsku rasvjetu u cijelom svijetu, vjerujemo da rasvjeta može poboljšati kvalitetu života ljudi, podržati zajednice i transformirati javne prostore.

schreder

Gradeko & Schréder

Pametna i održiva rješenja za rasvjetu

Schréder rasvjeta i vanjska rasvjetna rješenja ljudima u javnim prostorima povećavaju sigurnost, dobrobit i održivost. Naši stručnjaci za Lightability surađuju s klijentima na zajedničkom stvaranju prostora koji koriste ljudima, zajednici i planetu.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja urbane dekorativne rasvjete

Rješenja Schréder rasvjete za urbana okruženja stvaraju gradove u kojima ljudi vole živjeti poboljšavajući njihovu kvalitetu života, njegujući svoju zajednicu, štiteći svoj okoliš i održivo gradeći svoju budućnost.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja za cestovnu rasvjetu

Schréder rješenja osiguravaju sigurnost i udobnost na cestama s energetski učinkovitim i povezanim svjetiljkama koje postavljaju trend ekološke rasvjete.

schreder

Gradeko & Schréder

Katalog stupova i nosača (krakova)

Asortiman Schréder stupova i nosača nudi široku paletu mogućnosti za stvaranje savršenog spoja sa Schréder svjetiljkama za vaš projekt.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja arhitektonske rasvjete

Schréderova rješenja poboljšavaju krajolik danju i noću i obogaćuju baštinu grada stavljajući stare i nove spomenike u najbolje moguće svjetlo.

schreder

Gradeko & Schréder

SHUFFLE katalog

Pametni stup SHUFFLE je povezan, modularan pristup gradskom hardveru. S plug-and-play rotirajućim modulima koji sadrže unaprijed certificirani hardver, može se konfigurirati tako da odgovara vašim specifičnim potrebama.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja za tunelsku rasvjetu

Schréder rješenja za rasvjetu za tunele stvaraju sigurnu, ugodnu, održivu i povezanu prometnu infrastrukturu s minimalnim troškovima instalacije, održavanja i rada.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja za velike površine i reflektore

Schréder rješenja za velike površine i reflektore maksimiziraju prednosti LED rasvjete uz maksimalnu uštedu, optimiziranu vizualnu ugodu, malo svjetlosnog zagađenja za očuvanje tamnog neba i potpunu fleksibilnost s vrhunskim rješenjima za daljinsko upravljanje.

schreder

Gradeko & Schréder

Rješenja industrijske rasvjete

Rješenja Schrédera poboljšavaju rad s energetski učinkovitom rasvjetom koja smanjuje operativne troškove bez ugrožavanja kvalitete radnog okruženja. Pomažu u izgradnji održive budućnosti s tehnologijom sljedeće generacije koja smanjuje troškove, ugljični otisak i povećava vrijednost imovine.

Napravimo zajedno nešto izvanredno.

Za sve upite stojimo
na raspolaganju.