Scroll to top
Partner grada budućnosti
Share

Gradeko & Ledvance

Ledvance je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području opće rasvjete za rasvjetne profesionalce i privatne korisnike, sa širokom ponudom LED svjetiljki, naprednih LED žarulja, inteligentnih rješenja za Smart Home & Smart Building kao i tradicionalnih žarulja. Naša korporativna kultura inspirirana je snažnim fokusom prema kupcu i posvećenosti visokim standardima kvalitete u svim procesima. U našim proizvodima i uslugama reflektiramo tržne trendove i promjenjive zahtjeve kupaca.

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Industrijska rasvjeta

Rasvjeta može zadovoljiti širok raspon različitih funkcija i namjena u industriji. Široke mogućnosti primjena protežu se od osvjetljavanja cijelih proizvodnih hala do osvjetljenja manjih prostora, od pripreme za proizvodnju do prostorija za ispitivanje proizvoda i osiguranje kvalitete. Kvalitetna rasvjeta može poboljšati produktivnost, a istovremeno značajno smanjiti vaše troškove energije.

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Vanjska rasvjeta

Pametno dizajnirana vanjska rasvjeta osigurava povećanje osjećaja sigurnosti, posebno u urbanim sredinama: mogućnost jasne vidljivosti zone u kojoj se kreću, prolaznicima daje osjećaj sigurnosti, posebno u javnim prostorima poput trgova i parkova, kao i u blizini samih zgrada.

Gradeko & Ledvance

Ledvance -Rasvjeta parkirališnih garaža

Jednoliko osvjetljenje parkirališta i parkirnih mjesta daje korisnicima osjećaj osobne sigurnosti već kod ulaska – i po dolasku i po odlasku. Osvjetljavanje prometnih zona također pomaže u orijentaciji te izbjegavanju nesreća. Nudimo razna rješenja specifičnia za tu primjenu, kao i maksimalnu učinkovitost za tvrtke i operatere parkirališta i podrumskih garaža: senzorski upravljani sustavi rasvjetom osiguravaju standardno osvjetljenje u skladu s vanjskim uvjetima, kao što su doba dana ili vrijeme.

 

Gradeko & Ledvance

Ledvance -Rasvjeta obrazovnih ustanova

Bilo da se radi o prostorijama u dječjim vrtićima, školama, sveučilištima ili knjižnicama i dokumentacijskim centrima, u skladu s fleksibilnim korištenjem prostora, svjetla se moraju prilagoditi različitim situacijama i osigurati visoku kvalitetu osvjetljenja i estetskog dizajna.

 

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Rasvjeta za zdravstvene ustanove

Vrhunska rasvjeta apsolutni je imperativ u zdravstvu. Može stimulirati liječnike i terapeute tijekom liječenja kao i proces ozdravljenja kod pacijenata, zahvaljujući povećanju osjećaja ugode i komfora. Koristeći kvalitetnu rasvjetu u bolnicama, liječničkim ordinacijama, domovima umirovljenika, ustanovama za njegu i rehabilitacijskim klinikama što sustavnije, to je veći utjecaj na zadovoljstvo pacijenata.

 

 

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Uredska rasvjeta

Kvalitetno rasvjetno rješenje u uredskim prostorima nudi velike pogodnosti za tvrtke u svakom sektoru i svim veličinama. Rasvjetna rješenja koja su dobro dizajnirana ergonomski poboljšavaju koncentraciju vaših zaposlenika. Moderni koncepti rasvjete dodatno osiguravaju veću energetsku učinkovitost i smanjuju troškove. To je više od dobrog razloga da koncepti održive rasvjete dobiju zeleno svjetlo.

 

 

 

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Rasvjeta za ugostiteljstvo

Dobrobit nasuprot troškovima: hotelijeri i ugostiteljstvo sve se više oslanjaju na modernu LED tehnologiju kao sredstvo za stvaranje privlačne i ugodne atmosfere za goste i istovremeno smanjenje potrošnje energije. Dizajn interijera ugodne atmosfere, a ujedno i energetski učinkovit, sada je ostvariv s našim LED rasvjetnim rješenjima koja kombiniraju toplo, ambijentalno svjetlo s dugim vijekom trajanja i izuzetno niskim troškovima energije.

 

 

 

 

Gradeko & Ledvance

Ledvance - Rasvjeta trgovina

Maloprodajni segment – modni dućani, outleti, butici, trgovine namještajem, prehrambene trgovine ili vrtni centri – gotovo nigdje se ne može uštedjeti toliko energije koja se koristi za rasvjetu. Prelazak na ekološki prihvatljive LED alternative pozitivno će utjecati na potrošnju energije i CO2 emisije.